LIUNG

 

LIUNG er en udstilling, et projekt om fællesskab. Om det at skabe en fortælling, som peger frem ad, samtidigt med at rødderne vender nedad og hænderne buer opad, i nuet. Om dem som kom vandrende, dem som slog sig ned og de som tog videre. En fortælling om det at vokse op, ude midt i ingenting, og at erfare at ingenting, er alting.

Om ånden som suser over vores hoveder - ind i vores hjerter - ud af vores fingerspidser. At mindes dem som var og som altid vil være - en del af os.

Om det at begribe og gribe det uhåndterbare, i fællesskab viser der sig en vej, hvor flere hænder udgør et større net. Et net, et filter som kan fange støvet - det som vi alle består af. For derefter at beskue det, sammen - at tale om det - sammen. At føle det - sammen.

 

 

Fotokreditering / Niels Fabæk

sonja strange, artist, performance,

Foto af Jesper Johansen

Sonja Strange, artist, painter, woman, Sonja Strange, artist, maler, painter, painting

M O R Æ N E

sonja strange, artist, copenhagen,

Moræne er en visuel fortælling, inspireret af eddadigtene, som består af en digtsamling med fortællinger fra nordisk mytologi, nedskrevet i det 13. og 14. århundrede. Moræne er inddelt i 12 akter og foregår på De Himmerlandske Heder. Sonja er født og opvokset på Lundby Hede, som er en del af De Himmerlandske Heder. Moræne er en personlig fortælling om tabet af Sonjas egen mor, og samtidig en historie om hedens oprindelse, og om livets begyndelse og slutning og alt det, der foregår imellem.

Sonja Strange, artist, billedkunstner, Danmark, Copenhagen

SAMLERSKEN

Stills from upcoming film

sonja strange, artist, kunstner, danmark sonja strange, artist, kunstner, danmark sonja strange, artist, kunstner, danmark sonja strange, artist, kunstner, danmark